Velkommen til KORSØR LIGKISTEMAGASIN ApS

Askespredning – få en helt særlig mindehøjtidelighed

Opfyld afdødes ønsker med vores hjælp

Der er noget helt særligt over askespredning ud over havet. Rammen er utroligt smuk, og mange kunne derfor godt tænke sig at få sin aske spredt ud i naturen som et sidste farvel.

I Danmark er det tilladt at sprede aske ud over åbent hav, såfremt afdøde ønskede det. Det kræver dog en ansøgning til det offentligt, og her hjælper vi ved Korsør Ligkistemagasin gerne. Vi hjælper og støtter pårørende ved dødsfald i og omkring Korsør, eksempelvis i Halsskov og Slagelse. Her kan vi derfor også hjælpe med at ansøge om lov til askespredning.

​Få hjælp til lovlig askespredning

Fordi der er en lovgivning på området her i landet, kan det være svært for de pårørende at imødekomme afdødes ønsker, hvis de gerne vil have spredt sin aske på åbent hav. Vi holder derfor styr på lovene og kravene, så du ikke behøver det, men i stedet kan lade os om det praktiske og gå videre med forberedelserne.

En del af processen indebærer, at begravelsesmyndigheden godkender, at afdøde gerne vil have spredt asken. Dette kan eksempelvis klargøres i ”Min sidste vilje”, så der ikke er tvivl om, at det var afdødes ønske. Uanset om det står i ”Min sidste vilje”, eller om det er noget, du har fået fortalt af afdøde, så hjælper vi dig med ansøgningsprocessen, så I kan få lov til askespredning til havs.

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Hvis du har spørgsmål vedrørende lovene om askespredning, eller hvis du vil have os til at hjælpe dig med ansøgningen, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi er altid klar med den hjælp, du har brug for i forbindelse med en begravelse eller bisættelse.​

profil

Stå ikke alene i sorgen

Lad os hjælpe dig med at arrangere en smuk og værdig begravelse for din elskede. Kontakt os i dag og lad os tage hånd om alt det praktiske, så du kan fokusere på at sige farvel på den rigtige måde.

Eller send din opgave til os på mail:

bedemanden@ligkiste.dk

- ​Marianne Jacobsen

"Så ved man, at man er i gode hænder"

​Se flere anmeldelser 

- ​Tove Rasmussen

"Jeg har dyb respekt for jeres arbejde. De gange, jeg har haft brug for jeres service, har I fremstået professionelt og omsorgsfuldt"

​Se flere anmeldelser 

- ​Tove Rasmussen

"Da jeg stod og havde brug for jer, var I med hele vejen. Jeg elsker jeres måde at være på, bliv ved med at være naturlige, som I er, da det jo er naturligt at skulle herfra"

​Se flere anmeldelser 

Om firmaet

I Korsør Ligkistemagasin har vi mange års erfaring. Vi har hjulpet familier og venner i Korsør, Slagelse og omegn med at sige farvel til deres nærmeste i over 100 år. 

Bedemandsforretningen drives i dag af kusine og fætter – Heidi Kahn Nielsen og Peter Høyer. 

heart  Tillid gennem 4 generationer

heart  En alsidig bedemand

heart  Din hjælp igennem hele forløbet

Kontakt os

​KORSØR LIGKISTEMAGASIN ApS

Jens Baggesensgade 37, 4220 Korsør

Klik her for rutevejledning

E-mail: bedemanden@ligkiste.dk

Følg os på Facebook

Har du yderligere spørgsmål?

Vi har døgnåbent og sidder klar på telefonen: