Velkommen til KORSØR LIGKISTEMAGASIN ApS

Begravelse planlægges efter individuelle ønsker

Begravelse i Korsør, Slagelse og omegn

Det er en svær tid at komme igennem, når vi mister nogen, vi elsker. Det bringer mange uventede overvejelser, og en begravelse kan derfor ofte være svær at overskue. Hos Korsør Ligkistemagasin arbejder vi målrettet mod at give dig trygge rammer, når du og de andre efterladte skal tage afsked.

Mange års erfaring

Med flere generationers erfaring hjælper vi med at arrangere både bisættelse og begravelse. Vi hjælper hele vejen og tilpasser begravelsesprocessen efter individuelle behov og ønsker. Med base i Korsør tilbyder vi vejledning i områderne omkring Korsør, Slagelse, Halsskov og omegn. Vi er med andre ord din bedemand i dit lokalområde.


En omfattende begravelsesservice

Når du mister et familiemedlem eller en god ven, skal der træffes mange beslutninger. Vi er erfarne bedemænd og er behjælpelige i alle begravelsens facetter. Vi kan blandt andet vejlede i forbindelse med:

  • Planlægning og gennemførelse af højtideligheden
  • Kistedekoration, gravsten, valg af blomster og mindesammenkomst.
  • Aftale med præst og kirkegård
  • Bestilling af kaffe, brød m.m. til mindesammenkomsten
  • Orientering omkring de forskellige omkostninger
  • Papirarbejde og kontakt til kommune og skifteret.
  • Dødsannonce
  • Begravelseshjælp

Rådgivning om egen afsked

Ønsker du at planlægge din egen begravelse, er vi også behjælpelige med at udfylde folderen ”Mit sidste vilje”. For mange giver det tryghed i hverdagen at vide, at familien ikke skal stå med ansvaret for at planlægge begravelsesceremonien.
Hele ceremonien planlægges efter dine/jeres ønsker – vi sørger for, at din familie ikke står med unødige bekymringer og besvær.


Hvad koster en begravelse? Få hjælp til at søge begravelseshjælp

En indflydelse på prisen kan være hvilken kiste, der vælges, rustvognskørsler og hvilke blomster der vælges. Hvis du skal arrangere en bisættelse eller begravelse kan du anmode om begravelseshjælp, der er en offentlig økonomisk støtte. Vi hjælper dig gerne med at finde og udfylde ansøgningen om begravelseshjælp, hvis du ønsker det.

Kontakt os i dag

Hvad enten I ønsker en traditionel begravelse eller har specifikke forespørgsler, står vi altid klar med vejledning og gode råd i den svære tid.


Kontakt os døgnet rundt på tlf. 58 37 03 72 – så finder vi sammen den rette løsning.

profil

Stå ikke alene i sorgen

Lad os hjælpe dig med at arrangere en smuk og værdig begravelse for din elskede. Kontakt os i dag og lad os tage hånd om alt det praktiske, så du kan fokusere på at sige farvel på den rigtige måde.

Eller send din opgave til os på mail:

bedemanden@ligkiste.dk

- ​Marianne Jacobsen

"Så ved man, at man er i gode hænder"

​Se flere anmeldelser 

- ​Tove Rasmussen

"Jeg har dyb respekt for jeres arbejde. De gange, jeg har haft brug for jeres service, har I fremstået professionelt og omsorgsfuldt"

​Se flere anmeldelser 

- ​Tove Rasmussen

"Da jeg stod og havde brug for jer, var I med hele vejen. Jeg elsker jeres måde at være på, bliv ved med at være naturlige, som I er, da det jo er naturligt at skulle herfra"

​Se flere anmeldelser 

Kontakt os i dag

Hvad enten I ønsker en traditionel begravelse eller har specifikke forespørgsler, står vi altid klar med vejledning og gode råd i den svære tid. Vi tilbyder at hjælpe med din begravelse i Slagelse, Korsør og omegn.

Kontakt os døgnet rundt på tlf. 58 37 03 72 – så finder vi sammen den rette løsning.

Om firmaet

I Korsør Ligkistemagasin har vi mange års erfaring. Vi har hjulpet familier og venner i Korsør, Slagelse og omegn med at sige farvel til deres nærmeste i over 100 år. 

Bedemandsforretningen drives i dag af kusine og fætter – Heidi Kahn Nielsen og Peter Høyer. 

heart  Tillid gennem 4 generationer

heart  En alsidig bedemand

heart  Din hjælp igennem hele forløbet

Kontakt os

​KORSØR LIGKISTEMAGASIN ApS

Jens Baggesensgade 37, 4220 Korsør

Klik her for rutevejledning

E-mail: bedemanden@ligkiste.dk

Følg os på Facebook

Har du yderligere spørgsmål?

Vi har døgnåbent og sidder klar på telefonen: