Begravelse planlægges efter individuelle ønsker

Vi giver dig hjælp, vejledning og sørger for at gøre planlægningen så nænsom som muligt for dig.​

Begravelse i Korsør, Slagelse og omegn

Det er en svær tid at komme igennem, når vi mister nogen, vi elsker. Det bringer mange uventede overvejelser, og en begravelse kan derfor ofte være svær at overskue. Hos Korsør Ligkistemagasin arbejder vi målrettet mod at give dig trygge rammer, når du og de andre efterladte skal tage afsked.

Med flere generationers erfaring hjælper vi med at arrangere både bisættelse og begravelse. Vi hjælper hele vejen og tilpasser begravelsesprocessen efter individuelle behov og ønsker. Med base i Korsør tilbyder vi vejledning i områderne omkring Korsør, Slagelse, Halsskov og omegn. Vi er med andre ord din bedemand i dit lokalområde. 

En omfattende begravelsesservice

Når du mister et familiemedlem eller en god ven, skal der træffes mange beslutninger. Vi er eksaminerede bedemænd og er behjælpelige i alle begravelsens facetter. Vi kan blandt andet vejlede i forbindelse med:

Planlægning og gennemførelse af højtidligheden

Kistedekoration, gravsten, valg af blomster og mindesammenkomst.

Aftale med præst og kirkegård

Bestilling af kaffe, brød m.m. til mindesammenkomsten

Orientering omkring de forskellige omkostninger

Dødsannonce

Rådgivning om egen afsked

Ønsker du at planlægge din egen begravelse, er vi også behjælpelige med at udfylde folderen ”Mit sidste ønske”. For mange giver det tryghed i hverdagen at vide, at familien ikke skal stå med ansvaret for at planlægge begravelsesceremonien.

Hele ceremonien planlægges efter dine/jeres ønsker – vi sørger for, at din familie ikke står med unødige bekymringer og besvær.

 

Hvad koster en begravelse?

Vores priser på en begravelse afhænger blandt andet af, hvor meget vi skal være behjælpelige i forbindelse med afskeden, samt hvilken kiste, hvilke blomster og lignende der vælges. Skal der for eksempel være en stor krans med blomster, eller skal der blot være en lille buket? Vi tilbyder en pris, der tager hensyn til individuelle ønsker og behov.

Kontakt os i dag

Hvad enten I ønsker en traditionel begravelse eller har specifikke forespørgsler, står vi altid klar med vejledning og gode råd i den svære tid. Vi tilbyder at hjælpe med din begravelse i Slagelse, Korsør og omegn.

Kontakt os døgnet rundt på tlf. 58 37 03 72 – så finder vi sammen den rette løsning.

Om firmaet

I Korsør Ligkistemagasin har vi mange års erfaring. Vi har hjulpet familier og venner i Korsør, Slagelse og omegn med at sige farvel til deres nærmeste i over 100 år. 

Bedemandsforretningen drives i dag af kusine og fætter – Heidi Kahn Nielsen og Peter Høyer. 

Tillid gennem 4 generationer

En alsidig bedemand

Din hjælp igennem hele forløbet

Kontakt os

​KORSØR LIGKISTEMAGASIN ApS

Jens Baggesensgade 37, 4220 Korsør

Klik her for rutevejledning

Ønsker du at skrive til os direkte kan du benytte vores kontaktformular her.

E-mail: bedemanden@ligkiste.dk

Følg os på Facebook

Har du yderligere spørgsmål?

Vi har døgnåbent og sidder klar på telefonen: