Velkommen til KORSØR LIGKISTEMAGASIN ApS

Kister fra det pæne og enkle til det mere farverige valg

Unikke kister til at give en sidste farvel​

Vi tilbyder et unikt udvalg af kister, der er designet til at give en smuk og personlig afsked til dine kære. Vores kister er lavet af højkvalitets materialer og tilgængelige i forskellige stilarter og størrelser.​

Korsør Ligkistemagasin tilbyder et bredt udvalg af kister til begravelser og bisættelser fra Fuglebjerg Kistefabrik, en af Danmarks største kistefabrikker. Deres kister fås i alle størrelser, farver og udsmykninger. Vi har altid en smuk sortmalet kiste i vores udstilling, men I kan vælge en farve fra hele RAL-farvekortet på Fuglebjerg Kistefabriks hjemmeside. 

Henriette Harboe dekorerer kisterne på en personlig måde, og andre kunder har valgt alt fra blomsterranker til fuglemotiver. Derudover har Fuglebjerg kistefabrik en kunstner tilknyttet, som også dekorerer kister og urner. Som noget nyt tilbyder vi også ORBIT kisten, som er lavet i pap og vejer kun 15 kg. Den kan bruges både til bisættelse og jordbegravelse. Selvom prisen er lidt højere, er det en mere bæredygtig og fremtidsorienteret løsning. Hos Korsør Ligkistemagasin er vi dedikerede til at hjælpe jer med at vælge den perfekte kiste til jeres kære.​

profil

Stå ikke alene i sorgen

Lad os hjælpe dig med at arrangere en smuk og værdig begravelse for din elskede. Kontakt os i dag og lad os tage hånd om alt det praktiske, så du kan fokusere på at sige farvel på den rigtige måde.

Eller send din opgave til os på mail:

bedemanden@ligkiste.dk

- ​Marianne Jacobsen

"Så ved man, at man er i gode hænder"

​Se flere anmeldelser 

- ​Tove Rasmussen

"Jeg har dyb respekt for jeres arbejde. De gange, jeg har haft brug for jeres service, har I fremstået professionelt og omsorgsfuldt"

​Se flere anmeldelser 

- ​Tove Rasmussen

"Da jeg stod og havde brug for jer, var I med hele vejen. Jeg elsker jeres måde at være på, bliv ved med at være naturlige, som I er, da det jo er naturligt at skulle herfra"

​Se flere anmeldelser 

Om firmaet

I Korsør Ligkistemagasin har vi mange års erfaring. Vi har hjulpet familier og venner i Korsør, Slagelse og omegn med at sige farvel til deres nærmeste i over 100 år. 

Bedemandsforretningen drives i dag af kusine og fætter – Heidi Kahn Nielsen og Peter Høyer. 

heart  Tillid gennem 4 generationer

heart  En alsidig bedemand

heart  Din hjælp igennem hele forløbet

Kontakt os

​KORSØR LIGKISTEMAGASIN ApS

Jens Baggesensgade 37, 4220 Korsør

Klik her for rutevejledning

E-mail: bedemanden@ligkiste.dk

Følg os på Facebook

Har du yderligere spørgsmål?

Vi har døgnåbent og sidder klar på telefonen: