Velkommen til KORSØR LIGKISTEMAGASIN ApS

Urner fra det pæne og enkle til det mere farverige valg

Unikke urner til at mindes dine kære​

Opdag vores brede udvalg af unikke urner, der er specielt designet til at ære og mindes dine kære. Vores urner er håndlavet af erfarne kunsthåndværkere og er tilgængelige i forskellige materialer og stilarter, der passer til enhver smag og budget.​

Vi er stolte af at tilbyde vores kunder et udvalg af smukke klassiske lerurner, som fås i otte forskellige ensfarvede nuancer fra Pottemagerens hus v/ keramiker Lene Hansen fra Flakkebjerg, Slagelse. Vores dygtige kunstner, Henriette Harboe, kan dekorere disse urner med motiver som Storebælt, blomster og meget mere. Henriette er åben for specielle ønsker, og sammen kan vi skabe en helt personlig urne, der passer til dine ønsker og behov.

Vi er også stolte af at kunne tilbyde den smukke og bæredygtige papir-urne, Beyond Life, designet af Pia Galschiøt Bentzen. Denne urne er formet efter japansk lygte, og i urnesnoren er et papirblad hæftet fast med frø af både blomster og træer. Man kan vælge at begrave frøene sammen med urnen eller plante dem i haven, så de kan spire og vokse til en smuk erindring om din kære. Med vores Beyond Life-urne kan du videreføre livet efter bisættelsen og mindes din kære på en bæredygtig og smuk måde.​

profil

Stå ikke alene i sorgen

Lad os hjælpe dig med at arrangere en smuk og værdig begravelse for din elskede. Kontakt os i dag og lad os tage hånd om alt det praktiske, så du kan fokusere på at sige farvel på den rigtige måde.

Eller send din opgave til os på mail:

bedemanden@ligkiste.dk

- ​Marianne Jacobsen

"Så ved man, at man er i gode hænder"

​Se flere anmeldelser 

- ​Tove Rasmussen

"Jeg har dyb respekt for jeres arbejde. De gange, jeg har haft brug for jeres service, har I fremstået professionelt og omsorgsfuldt"

​Se flere anmeldelser 

- ​Tove Rasmussen

"Da jeg stod og havde brug for jer, var I med hele vejen. Jeg elsker jeres måde at være på, bliv ved med at være naturlige, som I er, da det jo er naturligt at skulle herfra"

​Se flere anmeldelser 

Om firmaet

I Korsør Ligkistemagasin har vi mange års erfaring. Vi har hjulpet familier og venner i Korsør, Slagelse og omegn med at sige farvel til deres nærmeste i over 100 år. 

Bedemandsforretningen drives i dag af kusine og fætter – Heidi Kahn Nielsen og Peter Høyer. 

heart  Tillid gennem 4 generationer

heart  En alsidig bedemand

heart  Din hjælp igennem hele forløbet

Kontakt os

​KORSØR LIGKISTEMAGASIN ApS

Jens Baggesensgade 37, 4220 Korsør

Klik her for rutevejledning

E-mail: bedemanden@ligkiste.dk

Følg os på Facebook

Har du yderligere spørgsmål?

Vi har døgnåbent og sidder klar på telefonen: