Velkommen til KORSØR LIGKISTEMAGASIN ApS

Om Korsør Ligkistemagasin​

​Tillid gennem 4 generationer​

I Korsør Ligkistemagasin har vi mange års erfaring. Vi har siden 1909 hjulpet familier i Korsør, Slager og omegn med, at tage deres afsked med deres kære. En afsked hvor man føler sig i trygge rammer og at alle ens ønsker bliver hørt og mødt med forståelse..

Bedemandsfirmaet drives i dag af Heidi Nielsen, som er den 4. generation af bedemænd, på adressen Jens Baggesensgade 37 i Korsør. Vores erfaring viser, at en personlig begravelse kan lindre sorgen efter et dødsfald – og derfor hjælper vi dig og din familie, med at skabe en unik og meningsfuld afsked​

Korsør Ligkistemagasin – vores historie

Korsør Ligkistemagasin er grundlagt d. 2. april 1909. Dengang åbnede min oldefar Thorvald Emil Nielsen oldefar Thorvald Emil Nielsen forretningen som både bedemand og møbelhandler. Han var en dygtig snedkermester, og Korsør opfyldte alle hans forventninger frem til hans død i 1951.

Thorvald blev begravet af sin søn, Henning Nielsen, som i de næste 23 år drev Korsør Ligkistemagasin. Både Thorvald og Henning var begge snedkermestre og kunne begge lave møbler og selvsagt kister.

I 1974 blev Henning ved sin død afløst af sin søn, Otto Nielsen. Han havde 30 års jubilæum i 2004 og er i 2021, så småt startet med at tage hul på pensionisttilværelsen. Otto lægger nu stadig vejen forbi forretningen og tager Alma med på en frokosttur og høre om, hvordan det står til.

Vi har hjulpet familier og venner i Korsør, Slagelse og omegn med at sige farvel til deres nærmeste i over 100 år.​ Læs artikel om Korsør Ligkistemagasin i Ugebladet Søndag.

profil

Stå ikke alene i sorgen

Lad os hjælpe dig med at arrangere en smuk og værdig begravelse for din elskede. Kontakt os i dag og lad os tage hånd om alt det praktiske, så du kan fokusere på at sige farvel på den rigtige måde.

Eller send din opgave til os på mail:

bedemanden@ligkiste.dk

​Hvem er vi

Heidi Nielsen ​

​Heidi har siden 1999 været ansat i firmaet og været med i den daglige drift. Inden hun i 2005 overtog direktørstolen, som denne gang dog ikke skete pga. et dødsfald, men i fred og fordragelighed. I snart to årtier har far og datter arbejdet side om side. Heidi deltog i og fuldførte brancheforeningen Danske Bedemænds kurser og kan derfor kalde sig examineret Bedemand.​

Peter Høyer

​Peter er nevø til Otto og har faktisk, for en del år siden, kort været med i forretningen, som en del af en opgave til hans uddannelse som journalist. 

Peter er nu flyttet til Korsør og var klar til at der skulle ske noget helt andet. Så Peter startede i efteråret 2022 som Bedemandsassistent og vil fremover, være med i den daglige drift af Korsør Ligkistemagasin.​

Alma

Alma er vores dejlige labrador, som meget kærligt og nysgerrigt tager imod alle, som kommer på besøg i vores forretning. 

Alma ved godt, at der ikke er noget bedre end en kold snude og en varm og blød pels, til at lede tankerne lidt væk fra alt det tunge og sørgelige. 

Alma elsker klap og nus og sidder mange gange ved jeres side eller lægger sig på jeres fødder, bare for at være ”tæt på”.

Kurt Kulsø Larsen

Senest er Kurt Kulsø larsen kommet til. Kurt Kulsø Larsen var gennem 22 år bedemand og ejer af Slagelse Begravelsesforretning. 

Kurt tilbringer nu sin pensionisttilværelse som kirkesanger i Sørbymagle og Kirkerup kirker og altså, nu også som chauffør for Heidi​.

Lotte Pristed Christiansen

​Lotte vil man af og til kunne møde sammen med Heidi, navnlig under ferier vil Lotte være med i dagligdagen hos Korsør Ligkistemagasin.

Otto Nielsen

​Otto er efter mange år som bedemand gået på pension, men kan dog stadig ind imellem ses bag rattet på rustvognen eller i forretningen, hvor han er klar til en kop kaffe og en snak om gamle dage.

- ​Marianne Jacobsen

"Så ved man, at man er i gode hænder"

​Se flere anmeldelser 

- ​Tove Rasmussen

"Jeg har dyb respekt for jeres arbejde. De gange, jeg har haft brug for jeres service, har I fremstået professionelt og omsorgsfuldt"

​Se flere anmeldelser 

- ​Tove Rasmussen

"Da jeg stod og havde brug for jer, var I med hele vejen. Jeg elsker jeres måde at være på, bliv ved med at være naturlige, som I er, da det jo er naturligt at skulle herfra"

​Se flere anmeldelser 

Bedemand i Korsør

Kontakt os i dag for en personlig og fortrolig samtale. Du vælger selv, om du kommer til os i forretningen, eller om vi skal besøge dig i eget hjem.

Efter vores erfaring er det ofte en lettelse, når det sidste farvel er planlagt i god tid. Derfor tilbyder vi også vores hjælp, hvis du ønsker at planlægge din egen begravelse, herunder også at vælge din egen urne eller kiste.​

Om firmaet

I Korsør Ligkistemagasin har vi mange års erfaring. Vi har hjulpet familier og venner i Korsør, Slagelse og omegn med at sige farvel til deres nærmeste i over 100 år. 

Bedemandsforretningen drives i dag af kusine og fætter – Heidi Kahn Nielsen og Peter Høyer. 

heart  Tillid gennem 4 generationer

heart  En alsidig bedemand

heart  Din hjælp igennem hele forløbet

Kontakt os

​KORSØR LIGKISTEMAGASIN ApS

Jens Baggesensgade 37, 4220 Korsør

Klik her for rutevejledning

E-mail: bedemanden@ligkiste.dk

Følg os på Facebook

Har du yderligere spørgsmål?

Vi har døgnåbent og sidder klar på telefonen: