Velkommen til KORSØR LIGKISTEMAGASIN ApS

Kistepynt og blomster til begravelse

Vi hjælper dig med at udsmykke kisten og kirken

Hos Korsør Ligkistemagasin hjælper vi dig gerne med at finde den helt rette kistepynt til begravelsen. Mange ønsker at personliggøre blomster og kistepynt, og vi hjælper dig derfor med at finde kistepynt og blomsterdekorationer, som passer til både kiste, kirke og gravsted.

Vi hjælper med at tage hånd om begravelser og bisættelse i hele vores lokalområde omkring Korsør, eksempelvis i Slagelse og Halsskov. Derfor hjælper vi også med at udsmykke ceremonien med smukke blomster og dekorationer, så mindehøjtideligheden bliver smuk, personlig og særlig.

​Få sagt et smukt farvel med flotte dekorationer

Kistepynt kan laves og udformes på mange forskellige måder. Ofte udgøres kistepynt af bundne blomster, men du kan også få lavet en krans, eller tilføje et banner eller en personlig hilsen. Det står dig helt frit at personliggøre kistepynten, så du kan få sagt det smukke farvel, som du ønsker det.

Hvis du står og er ved at arrangere en begravelse eller mindehøjtidelighed, så hjælper vi dig gerne. Foruden kistepynt kan vi hjælpe dig med at finde en kiste, planlægge dagen, aftale med præst og kirkegård, bestille mad og kaffe, udfylde det nødvendige papirarbejde og meget andet. Vi varetager alt det praktiske for dig, så du kan få sagt et værdigt og godt farvel.

Kontakt os hvis vi skal hjælpe med at finde kistepynt

Vil du have hjælp til at finde kistepynt til begravelsen, så kan du altid ringe til os. Vi hjælper dig gerne med inspiration, så du kan få lavet den helt rigtige dekoration til kisten. Kontakt os og lad os hjælpe dig igennem de svære valg.​

profil

Stå ikke alene i sorgen

Lad os hjælpe dig med at arrangere en smuk og værdig begravelse for din elskede. Kontakt os i dag og lad os tage hånd om alt det praktiske, så du kan fokusere på at sige farvel på den rigtige måde.

Eller send din opgave til os på mail:

bedemanden@ligkiste.dk

- ​Marianne Jacobsen

"Så ved man, at man er i gode hænder"

​Se flere anmeldelser 

- ​Tove Rasmussen

"Jeg har dyb respekt for jeres arbejde. De gange, jeg har haft brug for jeres service, har I fremstået professionelt og omsorgsfuldt"

​Se flere anmeldelser 

- ​Tove Rasmussen

"Da jeg stod og havde brug for jer, var I med hele vejen. Jeg elsker jeres måde at være på, bliv ved med at være naturlige, som I er, da det jo er naturligt at skulle herfra"

​Se flere anmeldelser 

Om firmaet

I Korsør Ligkistemagasin har vi mange års erfaring. Vi har hjulpet familier og venner i Korsør, Slagelse og omegn med at sige farvel til deres nærmeste i over 100 år. 

Bedemandsforretningen drives i dag af kusine og fætter – Heidi Kahn Nielsen og Peter Høyer. 

heart  Tillid gennem 4 generationer

heart  En alsidig bedemand

heart  Din hjælp igennem hele forløbet

Kontakt os

​KORSØR LIGKISTEMAGASIN ApS

Jens Baggesensgade 37, 4220 Korsør

Klik her for rutevejledning

E-mail: bedemanden@ligkiste.dk

Følg os på Facebook

Har du yderligere spørgsmål?

Vi har døgnåbent og sidder klar på telefonen: