Velkommen til KORSØR LIGKISTEMAGASIN ApS

Bisættelse planlægges og arrangeres efter ønske

Vi hjælper med det formelle

At miste en man elsker er en svær tid at komme igennem. Tiden bringer mange uventede overvejelser, og en bisættelse kan derfor ofte være meget svær for de efterladte at overskue. Hos Korsør Ligkistemagasin hjælper vi dig og de øvrige efterladte med at skabe trygge rammer, når I skal tage afsked med en nærtstående ven eller et familiemedlem.

Vi har i mere end 100 år og gennem fire generationer arrangeret både bisættelser og begravelser i Korsør, Halskov, Slagelse og omegn for alle trosretninger. Vi står klar til at hjælpe under hele forløbet, og vi tilpasser vores hjælp efter individuelle ønsker og behov.

Vejledning og praktisk hjælp

Vores erfarne bedemænd er behjælpelige i form af vejledning og praktisk hjælp i forbindelse med en bisættelse såvel som en begravelse. Se bl.a. vores helt specieldesignede urner. Vi kan blandt andet hjælpe til i forbindelse med:

  • ​Planlægning og gennemførelse af ceremonien
  • ​Kister og urner
  • ​Dekoration, gravsten og valg af blomster
  • ​Mindesammenkomst
  • ​Aftale med kirkegård, præst og krematorium
  • ​Dødsannonce
  • ​Gennemgang af omkostningerne​

Til dig der ønsker at planlægge din egen afsked

Ønsker du at planlægge din egen bisættelse, kan vi også hjælpe dig med at fremsende og udfylde folderen ”Mit sidste ønske”. Det er vores oplevelse, at det for mange giver en tryghed at vide, at de efterladte ikke skal stå med opgaverne omkring planlægning af begravelsesceremonien under en i forvejen meget svær tid.

Vi planlægger sammen ceremonien efter dine ønsker, så du får en afsked, som du ønsker den, og så din familie kan få ro til at bearbejde deres tab.

Hvad koster en bisættelse?

Vores priser på en bisættelse afhænger af individuelle ønsker og behov i forhold til blandt andet valg af urne, blomsterdekorationer og lignende samt omfanget af vores hjælp.

profil

Stå ikke alene i sorgen

Lad os hjælpe dig med at arrangere en smuk og værdig begravelse for din elskede. Kontakt os i dag og lad os tage hånd om alt det praktiske, så du kan fokusere på at sige farvel på den rigtige måde.

Eller send din opgave til os på mail:

bedemanden@ligkiste.dk

- ​Marianne Jacobsen

"Så ved man, at man er i gode hænder"

​Se flere anmeldelser 

- ​Tove Rasmussen

"Jeg har dyb respekt for jeres arbejde. De gange, jeg har haft brug for jeres service, har I fremstået professionelt og omsorgsfuldt"

​Se flere anmeldelser 

- ​Tove Rasmussen

"Da jeg stod og havde brug for jer, var I med hele vejen. Jeg elsker jeres måde at være på, bliv ved med at være naturlige, som I er, da det jo er naturligt at skulle herfra"

​Se flere anmeldelser 

Kontakt os i dag og hør mere om hvordan vi kan hjælpe

Vi står til rådighed for dig, hvis du har brug for vores hjælp til planlægning af en bisættelse, eller hvis du ønsker en pris på den afsked, du gerne vil have hos en professionel bedemandsforretning.

Vi kan kontaktes hele døgnet rundt på telefon 58 37 03 72 eller e-mail bedemanden@ligkiste.dk.​

Om firmaet

I Korsør Ligkistemagasin har vi mange års erfaring. Vi har hjulpet familier og venner i Korsør, Slagelse og omegn med at sige farvel til deres nærmeste i over 100 år. 

Bedemandsforretningen drives i dag af kusine og fætter – Heidi Kahn Nielsen og Peter Høyer. 

heart  Tillid gennem 4 generationer

heart  En alsidig bedemand

heart  Din hjælp igennem hele forløbet

Kontakt os

​KORSØR LIGKISTEMAGASIN ApS

Jens Baggesensgade 37, 4220 Korsør

Klik her for rutevejledning

E-mail: bedemanden@ligkiste.dk

Følg os på Facebook

Har du yderligere spørgsmål?

Vi har døgnåbent og sidder klar på telefonen: