Velkommen til KORSØR LIGKISTEMAGASIN ApS

”Min sidste vilje” – få hjælp til at formidle dine ønsker

Hjælp dine pårørende med de svære valg

Ved Korsør Ligkistemagasin hjælper vi i forbindelse med begravelser og bisættelser i hele vores lokalområde, herunder i Slagelse, Halsskov og andre omkringliggende byer. I den forbindelse hjælper vi ofte pårørende med at tage nogle svære beslutninger vedrørende ceremonien.

Du kan dog selv være med til at lette byrden for dine pårørende og få ønsker til begravelsen opfyldt ved at udfylde erklæringen, ”Min sidste vilje”. Og hos Korsør Ligkistemagasin hjælper vi dig gerne med at udfylde den og svare på spørgsmålene.

Udfyld ”Min sidste vilje” med vores hjælp

Hvis du har særlige ønsker til kiste, urne, blomster og meget andet vedrørende din egen bisættelse eller begravelser, så kan du formidle dem i folderen ”Min sidste vilje”. Denne indeholder nemlig en gennemgang af dine ønsker til egen begravelse. Ved at udfylde den kan du sikre dig, at dine ønsker bliver respekteret samtidig med, at du letter dine pårørende for byrden af at skulle træffe en masse beslutninger i den svære tid.


Hvis du ønsker hjælp til at udfylde ”Min sidste vilje”, så er står vi gerne ved din side. Her kan vi besvare eventuelle spørgsmål og snakke med dig om dine ønsker. Vi hjælper dig også med at gemme dine svar digitalt eller passe på dem, så de er til rådighed, når der er brug for det.

Kontakt os og få hjælp til at finde og udfylde pjecen

Skal du have hjælp til at finde eller udfylde ”Min sidste vilje”, så kan du altid ringe til os. Vi hjælper dig i det omfang, du ønsker, og sørger for en tryg oplevelse for dig.

profil

Stå ikke alene i sorgen

Lad os hjælpe dig med at arrangere en smuk og værdig begravelse for din elskede. Kontakt os i dag og lad os tage hånd om alt det praktiske, så du kan fokusere på at sige farvel på den rigtige måde.

Eller send din opgave til os på mail:

bedemanden@ligkiste.dk

- ​Marianne Jacobsen

"Så ved man, at man er i gode hænder"

​Se flere anmeldelser 

- ​Tove Rasmussen

"Jeg har dyb respekt for jeres arbejde. De gange, jeg har haft brug for jeres service, har I fremstået professionelt og omsorgsfuldt"

​Se flere anmeldelser 

- ​Tove Rasmussen

"Da jeg stod og havde brug for jer, var I med hele vejen. Jeg elsker jeres måde at være på, bliv ved med at være naturlige, som I er, da det jo er naturligt at skulle herfra"

​Se flere anmeldelser 

Om firmaet

I Korsør Ligkistemagasin har vi mange års erfaring. Vi har hjulpet familier og venner i Korsør, Slagelse og omegn med at sige farvel til deres nærmeste i over 100 år. 

Bedemandsforretningen drives i dag af kusine og fætter – Heidi Kahn Nielsen og Peter Høyer. 

heart  Tillid gennem 4 generationer

heart  En alsidig bedemand

heart  Din hjælp igennem hele forløbet

Kontakt os

​KORSØR LIGKISTEMAGASIN ApS

Jens Baggesensgade 37, 4220 Korsør

Klik her for rutevejledning

E-mail: bedemanden@ligkiste.dk

Følg os på Facebook

Har du yderligere spørgsmål?

Vi har døgnåbent og sidder klar på telefonen: