BEGRAVELSE

Begravelse i Korsør, Slagelse og omegn

Det er en svær tid at komme igennem, når vi mister nogen, vi elsker. Det bringer mange uventede overvejelser, og begravelsen kan derfor ofte være svær at overskue. Hos Korsør Ligkistemagasin arbejder vi målrettet mod at give dig trygge rammer, når I skal tage afsked.

Med flere generationers erfaring hjælper vi i Korsør Ligkistemagasin med at arrangere begravelser og bisættelser for alle trosretninger. Vi hjælper jer hele vejen og tilpasser begravelsesprocessen efter jeres behov. Med base i Korsør tilbyder vi vejledning i området omkring Korsør, Slagelse og omegn. Vi er, med andre ord, din bedemand i dit lokalområde.

En omfattende begravelsesservice

Når du mister et familiemedlem eller en god ven, skal der træffes mange beslutninger. I Korsør Ligkistemagasin er vi eksaminerede bedemænd og er behjælpelige i alle begravelsens facetter. Vi kan bl.a. vejlede jer i forbindelse med:

  • Planlægning og gennemførelse af højtidligheden
  • Kistedekoration, gravsten, valg af blomster og mindesammenkomst.
  • Aftale med præst, kirkegård og krematorium
  • Henvendelse til forsikringer, skat, fagforeninger mm.
  • Orientering omkring de forskellige omkostninger
  • Dødsannonce

 

Rådgivning om egen begravelse

Ønsker du at planlægge din egen begravelse eller bisættelse, er vi også behjælpelige med at udfylde og fremsende folderen "mit sidste ønske". For mange giver det tryghed i hverdagen at vide, at familien ikke skal stå med ansvaret for at planlægge begravelsesceremonien.

Hele ceremonien planlægges efter dine/jeres ønsker – vi sørger for, at din familie ikke står med unødige bekymringer og besvær.

Kontakt os i dag

Hvad enten I ønsker en traditionel begravelse eller har specifikke forespørgsler, står vi altid klar med vejledning og gode råd i den svære tid. Vi tilbyder at hjælpe med din begravelse i Slagelse, Korsør og omegn.

Kontakt os døgnet rundt på tlf. 58 37 03 72 – så finder vi sammen den rette løsning.

 

Top